X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Podaci kompanije

Ime kompanije
Jeans West
Pravni status
Individualno preduzeće
Tip aktivnosti
Tekstil
Veličina kompanije
Malla (Manja od 50 zaposlenih)
Godina osnivanja
2000

Kontakt informacije

Kontakt osoba
Albert Mati
Telefon
+386 49 122 630
Email
jeans-west@hotmail.com
Web/Facebook
-
Adresa
Rruga Washingtoni pn, Gjakovë, Kosovë, Đakovica
: Spremno za nošenje
: DžinsKratka istorija

Jeans West eshte themeluar në vitin 2000 në Gjakovë, nga Albert Matit si pronar i vetëm, Program i prodhimit përbëhet nga një numër i modeleve të xhinseve për gra, fëmijëve dhe për meshkuj, ne llojet e kadifes dhe tuta të ulëta