X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Podaci kompanije

Ime kompanije
She Wolf
Pravni status
Individualno preduzeće
Tip aktivnosti
Tekstil
Veličina kompanije
Mikro (Manja od 10 zaposlenih)
Godina osnivanja
2016

Kontakt informacije

Kontakt osoba
She Wolf
Telefon
+381654353057
Email
-
Web/Facebook
-
Adresa
Mitrovice, Mitrovica
: Večernje haljine
: Večernje haljine
: Spremno za nošenje
: Svakodnevne haljine, Svakodnevne bluzeKratka istorija

Është themeluar në vitin 2016 dhe vepron në veri të Mitrovcës. She Wolf ka 3 puntorë në kompani. She Wolf merret me dizajnimin, qepjen e fustanave dhe rrobave për fëmijë. She Wolf operon në tregun e Kosovës.