X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Podaci kompanije

Ime kompanije
"JAWII BAGS"
Pravni status
Individualno preduzeće
Tip aktivnosti
Tekstil
Veličina kompanije
Mikro (Manja od 10 zaposlenih)
Godina osnivanja
2012

Kontakt informacije

Kontakt osoba
Xhavit Novolani
Telefon
+377 45 420 500
Email
jawiibagskosova@gmail.com
Web/Facebook
Adresa
Pallati i Rinise Prishtine, Vučitrn
: Torbe
: Svakodnevne torbe, Večernje torbe, Kožne torbe, Torbe od imitacije kožeKratka istorija

JaWii Bags, është tashmë një linjë brand name, mjaft e famshme në Kosovë, Shqipëri dhe Evropë “Në moshën 10 vjeçare duke qenë se isha edhe pjesëtar i familjes e cila merrej me përpunimin e lëkurës dhe çantave, fillova që të merrem me këtë punë. Më 1993 kam dizajnuar çantën e parë. Në atë kohë ne kemi pasur një brend tjetër që quhej “Arpell” dhe kemi shitur në të gjitha shtetet fqinje, kurse në vitin 2012 pasi hulumtova tregun shqiptar dhe tregun rajonal dhe pashë që nuk ekziston një dizajner dhe një brend i çantave, më lindi ideja që shqiptarët mbasi veç kanë filluar që të hynë fuqishëm në fushën e modës mendova që dhe unë të themelojë brendin e parë shqipëtar të çantave “JawiiBags” sepse ka shumë dizajnerë por asnjë dizajnerë i aksesoreve.