X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Podaci kompanije

Ime kompanije
"VENERA MUSTAFA"
Pravni status
Individualno preduzeće
Tip aktivnosti
Tekstil
Veličina kompanije
Mikro (Manja od 10 zaposlenih)
Godina osnivanja
2010

Kontakt informacije

Kontakt osoba
Venera Mustafa
Telefon
+377 44 115 114
Email
info@veneramustafa.com
Web/Facebook
-
Adresa
Mati 1, rruga B, Prishtine - Kosove, Priština
: Večernje haljine
: -Kratka istorija

VENERA MUSTAFA ka studiuar dizajnin e modes, ka kryer specializim ne veshmbathje të meshkujve nga ESMOD PARIS gjithashtu ka një diplomë në Skulpturë nga Fakulteti i Arteve të Bukura në Universitetin e Prishtinës, Kosovë. Ajo bene dizjanin dhe qepjen e fustanave, rrobave te perditshme per femra.