X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Podaci kompanije

Ime kompanije
"MULI SHOES"
Pravni status
Individualno preduzeće
Tip aktivnosti
Cipele
Veličina kompanije
Mikro (Manja od 10 zaposlenih)
Godina osnivanja
2013

Kontakt informacije

Kontakt osoba
Flamur Gruda
Telefon
+377 44 207 467
Email
muli_82_2@hotmail.com
Web/Facebook
-
Adresa
Polac, 41000 Skenderaj, Kosovë, Srbica
: Obuća
: Cipele, Čizme, Sandale, PatikeKratka istorija

Muli Shoes eshte fabrike e kepuceve me lokacion ne Polac te Skenderajit, drejtori i saj Ilmi Gruda edhe me pare eshte merrur me tregetine e kepuceve, kjo fabrike prodhon 150 pale kepuce ne dite. Fillimisht nga viti 1993 deri në luftë dhe nga viti 2000 deri në vitin 2012 kemi pasur dyqan për shitjen e mbathjeve . Në vitin 2012 kemi hapur NPT “ Muli Shoes “ për prodhimin këpucëve për mëshkuj dhe fëmij , me 5 (pesë) punëtorë dhe me gjithsej 10 makina. Sipas kërkesave të tregut e prodhimeve cilësore i rritëm kapacitetet e prodhimit, numrin e të punësuarve në 30 (tridhjetë) e poashtu edhe numri i makinave nga 10 në 24 sosh dhe zgjerimin e objektit nga 150m2 në 600m2