X
GO
+383 (0)44 880 820 info@kosovoapparel.org
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Najnovije


Predstavljamo vam Wear&Go kompaniju

Wear & Go je kompanija koja se bavi proizvodnjom farmerki, a poseduje i posebnu liniju sportske odeće i bluza. Kompanija Wear & Go posluje na domaćem tržištu, a od 2017. godine je prisutna i na međunarodnom tržištu proizvodeći za neke poznate italijanske kuće. Ova kompanija je sertifikovana standardima ISO 9001:2008.

Upoznajte se sa kompanijom Visari AM

Visari AM ima oko 30 godina iskustva u proizvodnji muške i ženske odeće. Glavni proizvod kompanije Visari AM su pantalone i farmerke. Visari AM takođe proizvode i odeću po narudžbini klijenata. Ova kompanija posluje na domaćem tržištu, a teži ka proširenju i izvozu.

Upoznajte se sa kompanijom TexStyle

TexStyle se bavi proizodnjom kućnog tekstila. TexStyle proizvodi pamučne peškire, krpe za suđe, stolnjake i posteljinu. Ova kompanija pretežno prodaje na domaćem tržištu ali teži ka početku izvoza.

Predstavljamo vam TexCo kompaniju

Tex Co posluje u teksitlnoj industriji, sa primarnim fokusom na međunarodno tržište, gde cilja da se proširi sa proizvodima "Made in Kosova“. Tex Co je potpisala sporazum o saradnji sa poznatom kompanijom MaxMara, sa kojom je posle prvog izvoza, zahvaljujući kvalitetu, uspela da sklopi sporazum o daljoj saradnji. Kompanija Tex Co je sarađivala i sa brojnim kompanijama iz Turske, kao što su Network, Baymen i Ikiler, kao i kompanijom Keep Style iz Švajcarske.

Predstavljamo vam TerCom kompaniju

Kompanija TerCom je počela sa proizvodnjom male količine tašni za lokalno tržište. Povećanjem potražnje počela je sa značajnim povećanjem broja proizvoda. Ova kompanija sada proizvodi elegantne i svakodnevne tašne za đene. Kompanija TerCom (TC Bags) posluje na domaćem tržištu, snabdevajući najveće markete širom zemlje, a nedavno je počela da izvozi u Nemačku, po narudžbini kupaca.

Upoznajte se sa kompanijom Tailor One

Tailor One je počeo sa radom kao nezavisna zanatska krojačka radnja, usavršavajući ovaj zanat za serijsku proizvodnju elegantnih i svakodnevnih pantalona, kao i košulja. Glavni cilj kompanije je proširenje iste i izvoz. Tailor One radi i po narudžbinama klijenata, a glavni cilj je povećanje i izvoz.

Predstavljamo vam S//SPRINT kompaniju

S//Sprint je istovremeno i sportska linija kompanije S//Sprint, koja je specijalizovana u kategoriji proizvoda sportske odeće. Proizvode koje nudi S//Sprint uključuju različitu odeću za muškarce i žene i to: donje rublje, sportsku odeću, trikove, kupaće kostime i bluze. Proizvodi se prodaju u većini domaćih tržnih centara kao što su ETC, VIVA i u prodavnicama S//Sprint. Kompanija je sertifikovana ISO 9001 i primenjuje Ukupno upravljanje kvalitetom. Proizvodi S//Sprint se osim prodaje u domaćim prodavnicama, izvoze i u Makedoniju, Albaniju, Švajcarsku i Francusku.

Upoznajte se sa kompanijom Solid

Solid je najveći proizvođač muške, ženske i dečije odeće na Kosovu. Tokom prvih pet godina, glavna aktivnost kompanije je bila trgovina cipelama i ostalom obućom. Sa više od 10 godina prisustva na tržištu, ova kompanija je već duže vreme jedini privatni proizvođač kožne obuće. Solid (SOLID Shoes) je jedan od najvećih proizvođača u regionu i sertifikovana je ISO standardima. Tokom poslednjih pet godina Solid stalno izvozi svoje proizvode u region, zemlje zapadne Evrope i Afrike.

Predstavljamo vam PurpleMuse kompaniju

PurpleMuse je moderan i luksuzan brend ručno rađenih radova. Ova kompanija je društveni biznis koji podržava žene koje nemaju radnog iskustva ili nisu akademski obrazovane, ali su talentovane u šivenju. Linija PurpleMuse je sezonska muška i ženska odeća. PurpleMuse nudi: svakodnevne džempere, haljine, kardidžane i lake kapute proizvedene od kvalitetnog vunenog materijala, vune alpaca, pamuka i svile. Osim prodavnice u Đakovici, ova kompanija vrši prodaju i preko online prodavnice širom sveta. PurpleMuse sarađuje sa belgijskim brendom Home on Earth, prodavnica koja se bavi samo prodajom ručno rađenih proizvoda, što kompaniji PurpleMuse omogućava redovan izvoz svih proizvoda.

Upoznajte se sa kompanijom Puntex

Puntex je kompanija za proizvodnju i usluge koja se bavi dizajniranjem, razvojem i proizvodnjom tekstilnih proizvoda za različite privredne sektore, proizvodi kao što su: radna odeća, unforma za kompanije osiguranja, ugostiteljske objekte, hotele, medicinske institucije, policija, carine, rudnici, školska uniforma, itd. Proizvodi kompanije spremni za izvoz su: građevinska odeća, uniforme za medicinsko osoblje, ugostiteljske objekte, hotele. Puntex izvozi u Albaniju, Crnu Goru, Austriju i Švajcarsku.

12345678

SUPPORTED BY:

KONTAKT

Ul.Pashko Vasa 4-1 Pejton
Prishtine 10000
+383 (0)44 880 820
nora@kosovoapparel.org