X
GO
+383 (0)44 880 820 info@kosovoapparel.org
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Job Opportunity


Thirrje për Aplikim për Praktikant

Kosovo Apparel Marketing Association KAMA është duke vazhduar me implementimin e Projektit "Partnering for Impact in Apparel Sector" i cili financohet nga Usaid Kosovo

Në kuadër të këtij projekti KAMA shpall thirrje aplikimi për persona të cilët janë të interesuar të trajnohen në fushën e rrobaqepësisë me mundësi punësimi në kompanitë prodhuese të Veshmbathjeve 

Të drejtë pjesëmarrje në këtë trajnim kanë të interesuarit 18 deri në 48 vjeç 

Të gjithë të intersuarit për pjesëmarrje në trajnim luten të na kontaktojnë përmes email-it info@kosovoapparel.org ose përmes tel +38344880820 

 

Aplikim pune për Pozitën

Asistente e Trajnuesit Profesional

Kualifikimet:

 • Së paku 1 vit eksperiencë pune në Industrinë e Veshmbathjeve
 • Të ketë ndjekur trajnim bazik të rrobaqepësisë 
 • Të ketë kryer së paku shkollën e mesme/ preferohet i/e diplomuar në fushën e dizajnit të modës 
 • Përparësi do të kenë personat që kanë kryer kurse profesionale të veshmbathjeve
 • Njohuri bazike në qepje

Kërkesat:

 • Të ketë aftësi të komunikimit
 • Të bartë informacionet tek të tjerët
 • Të ketë aftësi të punës grupore
 • Të punoj nën presion
 • I/ e adaptueshme në kulturën organizative të kompanive
 • Fleksibile në udhëtime

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të asistoj në zhvillimin e trajnimit në kompani

Të interesuarit luten që të dërgojnë CV-në në email info@kosovoapparel.org

Afati për aplikim është deri më datën 22 Nëntor 2019

 

Shoqata KAMA shpall konkurs për : Koordinator/e te Projektit

Shoqata për Marketing të Veshmbathjeve (SHKMV) është organizatë jo fitimprurëse për kompanitë në Sektorin e Veshmbathjeve të Kosovës. Qëllimi kryesor i organizatës është të rrisë shitjen dhe eksportin dhe të ndikojë në zhvillimin e përgjithshëm të këtij sektori.

Shoqata KAMA shpall konkurs për :  Koordinator/e te Projektit

Call Agent/ e ( Gjuhë Gjermane)

Shoqata Kosovare per Marketing te Veshmbathjeve (SHKMV) eshte organizate jo fitimprurese per kompanite ne Sektorin e Veshmbathjeve te Kosoves. Qellimi kryesor i Organizates eshte te rrise shitjen dhe eksportin dhe te ndikoje ne zhvillimin e pergjithshem te ketij sektori.

KAMA (Kosovo Apparel Marketing Association), shpall konkurs per :
Call Agent/ e  ( Gjuhe Gjermane)

Pershkrimi i punes
Te kete marredhenie te mire me stafin e shoqates

Te krijoje dhe te udheheqe iniciativa te marketingut te cilat qojne tek rritja e exportit

Te konatktoje bizneset ne Zvicer dhe te beje prezantimin e produkteve te tekstilit

Te kete aftesi te komunikimit te biznesit  

Job Opportunity

Executive Director

Kosovo Apparel Marketing Association (KAMA)

 

The Kosovo Apparel Marketing Association (KAMA) seeks a dynamic person (Executive Director) to manage the activities of KAMA. The successful candidate for the position of the Executive Director will:

 • Partner effectively with the Managing Board to achieve the goals of the KAMA

 

SUPPORTED BY:

CONTACT

Str.Pashko Vasa 4-1 Pejton
Prishtine 10000
+383 (0)44 880 820
nora@kosovoapparel.org