X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Company info

Company name
She Wolf
Legal status
Individual Business
Activity type
Apparel
Size of company
Micro (Less-than 10 employees)
Founded year
2016

Contact info

Contact Person
She Wolf
Phone
+381654353057
Email
-
Web/Facebook
-
Address
Mitrovice, Mitrovicë/Mitrovica
: Evening Gowns
: Evening Dresses
: Ready-to-Wear
: Casual Dresses, Casual BlousesBrief History

Është themeluar në vitin 2016 dhe vepron në veri të Mitrovcës. She Wolf ka 3 puntorë në kompani. She Wolf merret me dizajnimin, qepjen e fustanave dhe rrobave për fëmijë. She Wolf operon në tregun e Kosovës.