X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Company info

Company name
"JAWII BAGS"
Legal status
Individual Business
Activity type
Apparel
Size of company
Micro (Less-than 10 employees)
Founded year
2012

Contact info

Contact Person
Xhavit Novolani
Phone
+377 45 420 500
Email
jawiibagskosova@gmail.com
Web/Facebook
Address
Pallati i Rinise Prishtine, Vushtrri/Vučitrn
: Bags
: Casual Bags, Evning Bags, Leather Bags, Faux Leather BagsBrief History

JaWii Bags, është tashmë një linjë brand name, mjaft e famshme në Kosovë, Shqipëri dhe Evropë “Në moshën 10 vjeçare duke qenë se isha edhe pjesëtar i familjes e cila merrej me përpunimin e lëkurës dhe çantave, fillova që të merrem me këtë punë. Më 1993 kam dizajnuar çantën e parë. Në atë kohë ne kemi pasur një brend tjetër që quhej “Arpell” dhe kemi shitur në të gjitha shtetet fqinje, kurse në vitin 2012 pasi hulumtova tregun shqiptar dhe tregun rajonal dhe pashë që nuk ekziston një dizajner dhe një brend i çantave, më lindi ideja që shqiptarët mbasi veç kanë filluar që të hynë fuqishëm në fushën e modës mendova që dhe unë të themelojë brendin e parë shqipëtar të çantave “JawiiBags” sepse ka shumë dizajnerë por asnjë dizajnerë i aksesoreve.