X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Company info

Company name
"VJOLLCA LLAPASHTICA"
Legal status
Individual Business
Activity type
Apparel
Size of company
Micro (Less-than 10 employees)
Founded year
2010

Contact info

Contact Person
Vjollca Llapashtica
Phone
+377 44 453 212
Email
vjollcastylist@gmail.com;
Web/Facebook
-
Address
Arberi - Prishtine, Pristina
: Evening Gowns
: Bridal Dresses, Evening DressesBrief History

Vjollca Llapashtica është një kreatore e mirënjohur e modës shqiptare. Kreacionet e saja kanë depërtuar në shume vende të botës duke përfshirë Evropën dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.