X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Company info

Company name
"VENERA MUSTAFA"
Legal status
Individual Business
Activity type
Apparel
Size of company
Micro (Less-than 10 employees)
Founded year
2010

Contact info

Contact Person
Venera Mustafa
Phone
+377 44 115 114
Email
info@veneramustafa.com
Web/Facebook
-
Address
Mati 1, rruga B, Prishtine - Kosove, Pristina
: Evening Gowns
: -Brief History

VENERA MUSTAFA ka studiuar dizajnin e modes, ka kryer specializim ne veshmbathje të meshkujve nga ESMOD PARIS gjithashtu ka një diplomë në Skulpturë nga Fakulteti i Arteve të Bukura në Universitetin e Prishtinës, Kosovë. Ajo bene dizjanin dhe qepjen e fustanave, rrobave te perditshme per femra.