X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Gallery


Lia Stublla
Verë Kadriu
/ Categories: Gallery

Lia Stublla

Designer

"Lia Stublla" e diplomuar ne fushen e dizajnit te modes ne vitin 2009-2010 perfundoi studimet ne fakultetin
"Design Factory" me nje sukses te larte.
Kjo rezulton ne ate qe ne sot mund ta percjellim
Lian duke ligjeruar stilizem dhe dizajn konceptual po ne te njejtin fakultet. Brendi "Lia Stublla" zyrtarisht u krijua ne vitin 2010 dhe startoi duke dizajnuar veshje vetem per femra me brendin "LS“. Dy vite me vone krijoi partneritet me kompanine ShoeDazz duke sjellur ne treg edhe brendin "LSxFashionAve“ me veshje per femra si dhe "LSxHomme" brend i cili permban dizajne dhe kreacione vetem per meshkuj."Lia Stublla" si brend ka bashkepunuar me produksionet me te njohura brenda dhe jashte vendit si:
Entermedia,Asha,Imagine,Pulla,Zero Positive,Max Production etj,ku dhe ka krijuar maredhenie te mira pune me artistet me te suksesshem. Qe nga krijimi i "LS - LIA STUBLLA" imazh i brendit eshte Dafina Zeqiri e cila vazhdon te prezantoje kreacionet tona edhe ne ditet e sotme.

"Lia Stublla" e diplomuar ne fushen e dizajnit te modes ne vitin 2009-2010 perfundoi studimet ne fakultetin
"Design Factory" me nje sukses te larte.
Kjo rezulton ne ate qe ne sot mund ta percjellim
Lian duke ligjeruar stilizem dhe dizajn konceptual po ne te njejtin fakultet. Brendi "Lia Stublla" zyrtarisht u krijua ne vitin 2010 dhe startoi duke dizajnuar veshje vetem per femra me brendin "LS“. 

Previous Article Invers One
Print
23505

Name:
Email:
Subject:
Message:
x