X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Gallery


Designer

"Lia Stublla" e diplomuar ne fushen e dizajnit te modes ne vitin 2009-2010 perfundoi studimet ne fakultetin
"Design Factory" me nje sukses te larte.
Kjo rezulton ne ate qe ne sot mund ta percjellim
Lian duke ligjeruar stilizem dhe dizajn konceptual po ne te njejtin fakultet. Brendi "Lia Stublla" zyrtarisht u krijua ne vitin 2010 dhe startoi duke dizajnuar veshje vetem per femra me brendin "LS“. 

Company

Wear&Go is jeans manufacturing company, while it also possesses a special line for sportswear and blouses. Wear&Go operates in the domestic market, and since 2017 is also present in the international market, manufacturing for several prestigious Italian brands. The monthly production capacity is 3000 jeans, 5000 T-shirts and 3000 sportswear.
This company is ISO 9001: 2015 and Smeta Sedex certified.

Company

Puntex is a manufacturing company founded in 2002 it deals with the design, development and production of textile products for different sectors of the economy offering you: workwear, uniforms for companies for physical insurance, gastronomy, catering, co-ordination, police , customs, mines, school uniforms. Company products ready for export from Puntex: construction workwear, uniforms for medical staff, workwear for gastronomy and catering. Puntex exports to Albania, Montenegro, Austria and Switzerland.

Designer

Vjollca Llapashtica është një kreatore e mirënjohur e modës shqiptare.
Kreacionet e saja kanë depërtuar në shume vende të botës duke përfshirë Evropën dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

RSS