X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Gallery


Designer

"Lia Stublla" e diplomuar ne fushen e dizajnit te modes ne vitin 2009-2010 perfundoi studimet ne fakultetin
"Design Factory" me nje sukses te larte.
Kjo rezulton ne ate qe ne sot mund ta percjellim
Lian duke ligjeruar stilizem dhe dizajn konceptual po ne te njejtin fakultet. Brendi "Lia Stublla" zyrtarisht u krijua ne vitin 2010 dhe startoi duke dizajnuar veshje vetem per femra me brendin "LS“. 

RSS