X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Gallery


Company

Wear&Go is jeans manufacturing company, while it also possesses a special line for sportswear and blouses. Wear&Go operates in the domestic market, and since 2017 is also present in the international market, manufacturing for several prestigious Italian brands. The monthly production capacity is 3000 jeans, 5000 T-shirts and 3000 sportswear.
This company is ISO 9001: 2015 and Smeta Sedex certified.

Company

Puntex is a manufacturing company founded in 2002 it deals with the design, development and production of textile products for different sectors of the economy offering you: workwear, uniforms for companies for physical insurance, gastronomy, catering, co-ordination, police , customs, mines, school uniforms. Company products ready for export from Puntex: construction workwear, uniforms for medical staff, workwear for gastronomy and catering. Puntex exports to Albania, Montenegro, Austria and Switzerland.

Designer

Vjollca Llapashtica është një kreatore e mirënjohur e modës shqiptare.
Kreacionet e saja kanë depërtuar në shume vende të botës duke përfshirë Evropën dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Designer

E lindur në Prishtinë, dizajnerja e modës Besa Neziri-Rugova është e njohur edhe ndërkombëtarisht. Besa ka linjën e saj në New York, SHBA gjithashtu ka edhe atelien në vendin e lindjes, Prishtinë.

Besa merret me dizajinimin e veshjeve për femra. 

RSS