X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Arta Tex Group
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
2002

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Armend Mustafa
Telefoni
+38349 221 186
Emaili
"armendmustafa01@gmail.com;
Web/facebook
-
Adresa
Peje, Pejë
: Veshje të punës
: Ndërtimtari, Sigurim, Kujdes shëndetësor
: Të gatshme për t’u veshur
: Bluza të përditshmeHistori e shkurtër

Arta Tex Group filloi punën si biznes familjar në qytetin e Pejës. Kjo kompani merret me prodhimin e uniformave, veshjeve të punës për kompanitë ndërtuese, institucioneve mjekësore, hotelerive, restauranteve si dhe veshje pune për kompanitë e sigurimit. ArtaTex Group operon në tregun lokal dhe ka rreth 40 blerës të mëdhenj. Kjo kompani është e çertifikuar me standardet e QMS ISO 9001:2015.