X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Fame
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
2008

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Shaip Bajgora
Telefoni
+38344 114 465
Emaili
shaip.bajgora@fame-rks.com
Web/facebook
-
Adresa
Lipjan, Lipjan
: Veshmbathje sportive
: Duksa, Bluza, Maica, Kostume për palestër
: Të gatshme për t’u veshur
: -Histori e shkurtër

Fame bën prodhimin e uniformave, veshjeve sportive dhe aksesorëve sportivë. Së fundmi Fame realizoi prodhimin e veshjeve sportive për klube në rajon (Slloveni) dhe vazhdimisht prodhon veshje për të gjitha klubet sportive në Kosovë.