X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Njomeza Luci
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2008

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Njomeza Luci
Telefoni
044 112 487
Emaili
njomezaluci@gmail.com
Web/facebook
-
Adresa
Prishtine, Prishtinë
: Fustane solemne
: Fustane të mbrëmjes
: Të gatshme për t’u veshur
: -Histori e shkurtër

Njomëza Luci është kreatore që ka kombinuar me sukses frymën e Mbretërisë së Bashkuar me atë të Kosovës. Krijimet e saj janë unike në industrinë e modës duke përdorur thurje dhe stil të lartë me një zotërim të sofistikuar. Koleksionet e saj janë të dedikuara për të dy gjinitë: meshkujt dhe femrat. Ajo ka studiuar në “Italian Fashion School” - Instituto di Moda Burgo dhe studimet e saj i përfundoi në “Central Saint Martins” - Kolegji i Artit dhe Dizajnit - Londër, ku u specializua në dizajnin e kapelave. Ajo gjithashtu përfundoi studimet në Kolegjin e Arteve Wimbledon, ku u specializua në krijimin e korseteve.