X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"STAFF"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
E mesme (Më e vogël se 250 të punësuar)
Viti themelimit
2007

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Sami Sopa/ Agnesa Sopa
Telefoni
+386 49 652 218; +386 49 122 257; +386 49 222 062
Emaili
staffgroup@hotmail.com
Web/facebook
Adresa
Zona Industriale Prishtinë - Kosove, Prishtinë
: Veshmbathje sportive
: Maica, Kostume për palestër
: Veshje të brendshme
: Bokserka, Fanella të brendshmeHistori e shkurtër

S//Sprint është njëherësh edhe linja sportive e kompanisë STAFF, e cila është kompani e specializuar në kategorinë e produkteve të veshjeve sportive. Produktet e ofruara nga S//Sprint përfshijnë veshjet e ndryshme për meshkuj dhe femra siç janë: veshjet e brendshme, sportive, triko, veshje noti dhe bluza. Produktet shiten në shumicën e qendrave tregtare vendore si ETC, VIVA dhe gjithashtu ne dyqanet e S//Sprint. Kompania është e certifikuar me ISO 9001 dhe përdor Menaxhimin Total të Cilësisë. Produktet e S//Sprint përpos shitjes në dyqanet vendore, eksportohen edhe në Maqedoni, Shqipëri, Zvicër dhe Francë.