X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Galeria


Designer

"Lia Stublla" e diplomuar ne fushen e dizajnit te modes ne vitin 2009-2010 perfundoi studimet ne fakultetin
"Design Factory" me nje sukses te larte.
Kjo rezulton ne ate qe ne sot mund ta percjellim
Lian duke ligjeruar stilizem dhe dizajn konceptual po ne te njejtin fakultet. Brendi "Lia Stublla" zyrtarisht u krijua ne vitin 2010 dhe startoi duke dizajnuar veshje vetem per femra me brendin "LS“. 

Kompania

Wear&Go është kompani e cila merret me prodhimin e xhinseve ndërsa posedon edhe linjën e veçantë për veshje sportive dhe për bluza. Kompania Wear&Go operon në tregun e brendshëm ndërsa që nga viti 2017 është prezente edhe në tregun ndërkombëtar duke prodhuar për disa brende prestigjioze italiane. Kapaciteti prodhues mujor është 3000 xhinse, 5000 bluza dhe 3000 veshje sportive. Kjo kompani është e çertifikuar me standardet ISO 9001:2015 dhe Smeta Sedex.

Kompania

Puntex është kompani prodhuese e themeluar në vitin 2002 që merret me dizajn, zhvillim dhe prodhim të produkeve të tekstilit për sektor të ndryshëm të ekonomisë siç janë: veshjeve të punës, uniformave për kompani të sigurimeve fizike, gastronomi, hoteleri, institucione mjekësore, polici, dogana, miniera, uniforma shkollore. Produktet e kompanisë të gatshme për eksport nga Puntex janë: veshjet e punës për ndërtimtari, uniformat për staf mjekësor, veshje pune për gastronomi dhe Puntex eksporton në Shqipëri, Mal të Zi, Austri dhe Zvicër.

Designer

Vjollca Llapashtica është një kreatore e mirënjohur e modës shqiptare.
Kreacionet e saja kanë depërtuar në shume vende të botës duke përfshirë Evropën dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

RSS