X
GO
+383 (0)44 880 820 info@kosovoapparel.org
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Partneriteti per Zhvillim Ekonomik

e martë, 2 shkurt 2021

Partneriteti për Zhvillim Ekonomik është iniciativë e themeluar nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës së bashku me STIKK - Kosovo ICT Association - Kosovo Apparel Marketing Association, Furniture Kosova Shpdk(Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës), KIMERK - (Kllasteri i Bizneseve të Industrisë së Metalit dhe Energjisë së Ripërtëritshme të Kosovës), Kosovo Apparel Marketing Association (Shoqata Kosovare për Marketing të Veshmbathjeve), dhe Dhoma Ekonomike e Grave te Kosoves - G7

Partneriteti për Zhvillim Ekonomik organizoi takim me kandidatin për kryeministër z. Avdullah Hoti , nga partia LDK. Takimi u mbajt me 01.02.2021 nga ora 12:00 në Hotel Sirius, salla Andromeda. Qëllimi i takimit ishte informimi per së afërmi me Planin Ekonomik që e LDK ka përgatitur për zgjedhjet e përgjithshme.

Partneriteti për Zhvillim Ekonomik do të diskutoj për nevojat e sektorëve që përfaqësojnë

 

Thirrje per Aplikim

e martë, 2 shkurt 2021

Thirrje për Aplikim

Ju ftojmë të bëheni pjesë e Projektit " Partneriteti për Ndikim në Sektorin e Veshmbathjeve" duke aplikuar për punë praktike në fushën e rrobaqepësisë në kompanitë e veshmbathjeve

Praktika është me pagesë dhe me mundësi punësimi

Të drejtë aplikimi kanë të dyja gjinitë dukë filluar nga 18 deri në 48 vjeç

Të interesuarit për pjesëmarrje mund të na shkruajn në inbox të FB

Ndajeni lajmin edhe me miqët tuaj

👗👕👖🦺🥼✏️✂️

Thirrje për Aplikim për Praktikant

e shtunë, 21 dhjetor 2019

Kosovo Apparel Marketing Association KAMA është duke vazhduar me implementimin e Projektit "Partnering for Impact in Apparel Sector" i cili financohet nga Usaid Kosovo

Në kuadër të këtij projekti KAMA shpall thirrje aplikimi për persona të cilët janë të interesuar të trajnohen në fushën e rrobaqepësisë me mundësi punësimi në kompanitë prodhuese të Veshmbathjeve 

Të drejtë pjesëmarrje në këtë trajnim kanë të interesuarit 18 deri në 48 vjeç 

Të gjithë të intersuarit për pjesëmarrje në trajnim luten të na kontaktojnë përmes email-it info@kosovoapparel.org ose përmes tel +38344880820 

 

 

PËR KAMA

Shoqata Kosovare për Marketing të Veshmbathjeve (SHKMV) u regjistrua formalisht më 30 shtator 2015.SHKMV-ja është organizatë jofitimprurëse për kompanitë e sektorit të veshmbathjeve të Kosovës.

Qëllimi kryesor i SHKMV-së është të rrisë shitjen dhe eksportin dhe të ndikojë në zhvillimin e përgjithshëm të këtij sektori.SHKMV-ja promovon rrjetëzimin midis bizneseve vendore dhe ndërkombëtare në sektorin e veshmbathjeve. Aktivitetet e SHKMV-së synojnë ta lehtësojnë këmbimin e njohurive profesionale dhe të përvojës. Po ashtu, SHKMV-ja promovon industrinë kosovare të veshmbathjeve në vend dhe ndërkombëtarisht, me synimin që të rrisë eksportin.

 

REGJISTROHU TANI PËR LAJMET E FUNDIT

Rrini të informuar me lajmet për KAMA. Regjistrohu këtu për të parë buletinin tonë periodik.

MBËSHTETUR NGA:

KONTAKTI

Rr.Pashko Vasa 4-1 Pejton
Prishtinë 10000
+383 (0)44 880 820
nora@kosovoapparel.org