X
GO
+383 (0)44 880 820 info@kosovoapparel.org
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Partneriteti per Zhvillim Ekonomik

Tuesday, February 2, 2021

Partneriteti për Zhvillim Ekonomik është iniciativë e themeluar nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës së bashku me STIKK - Kosovo ICT Association - Kosovo Apparel Marketing Association, Furniture Kosova Shpdk(Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës), KIMERK - (Kllasteri i Bizneseve të Industrisë së Metalit dhe Energjisë së Ripërtëritshme të Kosovës), Kosovo Apparel Marketing Association (Shoqata Kosovare për Marketing të Veshmbathjeve), dhe Dhoma Ekonomike e Grave te Kosoves - G7

Partneriteti për Zhvillim Ekonomik organizoi takim me kandidatin për kryeministër z. Avdullah Hoti , nga partia LDK. Takimi u mbajt me 01.02.2021 nga ora 12:00 në Hotel Sirius, salla Andromeda. Qëllimi i takimit ishte informimi per së afërmi me Planin Ekonomik që e LDK ka përgatitur për zgjedhjet e përgjithshme.

Partneriteti për Zhvillim Ekonomik do të diskutoj për nevojat e sektorëve që përfaqësojnë

 

Thirrje per Aplikim

Tuesday, February 2, 2021

Thirrje për Aplikim

Ju ftojmë të bëheni pjesë e Projektit " Partneriteti për Ndikim në Sektorin e Veshmbathjeve" duke aplikuar për punë praktike në fushën e rrobaqepësisë në kompanitë e veshmbathjeve

Praktika është me pagesë dhe me mundësi punësimi

Të drejtë aplikimi kanë të dyja gjinitë dukë filluar nga 18 deri në 48 vjeç

Të interesuarit për pjesëmarrje mund të na shkruajn në inbox të FB

Ndajeni lajmin edhe me miqët tuaj

👗👕👖🦺🥼✏️✂️

Thirrje për Aplikim për Praktikant

Saturday, December 21, 2019

Kosovo Apparel Marketing Association KAMA është duke vazhduar me implementimin e Projektit "Partnering for Impact in Apparel Sector" i cili financohet nga Usaid Kosovo

Në kuadër të këtij projekti KAMA shpall thirrje aplikimi për persona të cilët janë të interesuar të trajnohen në fushën e rrobaqepësisë me mundësi punësimi në kompanitë prodhuese të Veshmbathjeve 

Të drejtë pjesëmarrje në këtë trajnim kanë të interesuarit 18 deri në 48 vjeç 

Të gjithë të intersuarit për pjesëmarrje në trajnim luten të na kontaktojnë përmes email-it info@kosovoapparel.org ose përmes tel +38344880820 

 

 

ABOUT KAMA

The Kosovo Apparel Marketing Association (KAMA) is the place that brings together all
businesses of this industry in Kosovo.

Local businesses that are members of KAMA benefit from more and better networking opportunities, exposure to better
marketing knowledge, training programs, and opportunities to connect with businesses around the world. Join KAMA!
Foreign businesses that choose KAMA as their contact point in Kosovo gain unlimited access to our unlimited resources, such
as business contacts, in-depth market knowledge, and sector expertise. We are your trusted business partner in Kosovo!

 

SIGN UP NOW FOR THE NEWSLETTER

Keep in touch with the news from KAMA. Sign up for our periodical newsletter here.

SUPPORTED BY:

CONTACT

Str.Pashko Vasa 4-1 Pejton
Prishtine 10000
+383 (0)44 880 820
nora@kosovoapparel.org