X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Podaci kompanije

Ime kompanije
"INTERTEX KOSOVA"
Pravni status
Individualno preduzeće
Tip aktivnosti
Tekstil
Veličina kompanije
Velika (Veća od 250 zaposlenih)
Godina osnivanja
2015

Kontakt informacije

Kontakt osoba
Shkelqim Pula
Telefon
+386 49 85 85 37
Email
shkelqim.pula@intertexkosova.com, info@intertexkosova.com
Web/Facebook
Adresa
Gjakove- Kosove, Đakovica
: Torbe
: -
: Radna odela
: -Kratka istorija

Intertex Sh.p.k është themeluar në vitin 2015 në Gjakovë në ndërtesat e ish-gjigandit të tekstilit në rajon, kombinatin ‘Emin Duraku’. Produktet e saj kryesore janë Uniformat dhe çantat prej lëkure për Guess dhe The Bridge (markë italiane) vetëm për eksport. Kohët e fundit, Intertex filloi prodhimin e mbulesave të makinave për Volkswagen. Kjo kompani ka te punesuar 230 punëtorë.