X
GO
+383 (0)44 880 820 info@kosovoapparel.org
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Edicioni i tretë i Konventës së Veshmbathjeve të Kosovës

2. oktobar 2019.

Organizohet për herë të tretë Konventa e Veshmbathjeve të Kosovës e cila do të mbahet në hotel Emerald, Prishtinë në datën 22 Tetor 2019 duke filluar nga ora 09:30.

Konventa është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Ju mirëpresim!

Thirrje për aplikim!

9. septembar 2019.

A mendon se je dizajner/e i mirë?

Eja dhe sfido veten duke aplikuar në garën për dziajnin më të mirë e cila do të mbahet për herë të tretë me rradhë në Konventën e Veshmbathjeve të Kosovës

Tre dizajnet më të mira do të përfitojnë këto cmime:
Çmimi i parë-300 euro,
Çmimi i dytë-200 euro,
Çmimi i tretë-100 euro.

Për më shumë informata rreth procedurave të aplikimit lusim studentët të kontaktojnë KAMA-në në këtë numër të tel. 044 880 820 apo në email info@kosovoapparel.org.

Vizite bashke me delegacionin zvicrran ne kompanine S//SPRINT

5. septembar 2019.
KAMA së bashku me delegacionin nga Zvicrra ka vizituar kompaninë S//SPRINT në Podujevë me të cilët ka diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit

Z. Adrian Bytyci do të marrë pjesë edhe në Konventën e Veshmbathjeve ku edhe pritet të konkretizohet bashkëpunimi

 

OKO KAMA

Udruženja za plasman odeće na Kosovu (UPOK) zvanično je registrovano 30.09.2015. god. UPOK je nedobitna organizacija za preduzeća u sektoru odeće na Kosovu.

Vodeći cilj UPOK je da poveća prodaju i izvoz, i uticaj na opšti razvoj sektora.UPOK promoviše umrežavanje domaćih i stranih preduzeća u sektoru odeće. Delatnosti UPOK nastoje da omoguće razmenu profesionalnog znanja i iskustva. Takođe, UPOK promoviše industriju odeće na Kosovu kod kuće i u inostranstvu, sa krajnjim ciljem da se poveća izvoz.

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA BILTEN

Budite u kontaktu sa vestima iz KAMA. Prijavite se za naš periodični bilten ovde.

SUPPORTED BY:

KONTAKT

Ul.Pashko Vasa 4-1 Pejton
Prishtine 10000
+383 (0)44 880 820
nora@kosovoapparel.org