X
GO
+383 (0)44 880 820 info@kosovoapparel.org
en-USsq-ALsr-Latn-RS

“Organizmi i Edicionit të Tretë të Garës Studentore në Dizajn” Afati për Aplikim 25 Shtator/2019

e hënë, 9 shtator 2019

Shoqata e Kosovës për Marketing të Veshmbathjeve (KAMA) organizon për herë të tretë garën e studentëve për dizajn. Përmes këtij aktiviteti të financuar nga USAID Empower Sektori Privat, KAMA ua mundëson studentëve të dizjanit të regjistruar në vitin e dytë, në vitin e të fundit të studimeve bachelor ose edhe ata të cilët kanë mbaruar studimet, të marrin pjesë në Garën Studnetore, aktivitet ky i cili mbahet si pjesë e Konventës së Tretë të Veshmbajtheve të Kosovës.
 

Vizite bashke me delegacionin zvicrran ne kompanine S//SPRINT

e enjte, 5 shtator 2019
KAMA së bashku me delegacionin nga Zvicrra ka vizituar kompaninë S//SPRINT në Podujevë me të cilët ka diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit

Z. Adrian Bytyci do të marrë pjesë edhe në Konventën e Veshmbathjeve ku edhe pritet të konkretizohet bashkëpunimi

Takimi me Dizajnerin Ardian Bytyqi

e enjte, 5 shtator 2019
Dizajneri nga Zvicra Ardian Bytyqi është takuar sot në zyret e KAMA-së me Z.Lorika Tahiri (ushtruese e detyrës së drejtorit) me që rast diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit për të prodhuar koleksionin "RTW" të dizajnuar nga ai ndërsa të prodhuar nga kompanitë prodhuese të Kosovës

 

PËR KAMA

Shoqata Kosovare për Marketing të Veshmbathjeve (SHKMV) u regjistrua formalisht më 30 shtator 2015.SHKMV-ja është organizatë jofitimprurëse për kompanitë e sektorit të veshmbathjeve të Kosovës.

Qëllimi kryesor i SHKMV-së është të rrisë shitjen dhe eksportin dhe të ndikojë në zhvillimin e përgjithshëm të këtij sektori.SHKMV-ja promovon rrjetëzimin midis bizneseve vendore dhe ndërkombëtare në sektorin e veshmbathjeve. Aktivitetet e SHKMV-së synojnë ta lehtësojnë këmbimin e njohurive profesionale dhe të përvojës. Po ashtu, SHKMV-ja promovon industrinë kosovare të veshmbathjeve në vend dhe ndërkombëtarisht, me synimin që të rrisë eksportin.

 

REGJISTROHU TANI PËR LAJMET E FUNDIT

Rrini të informuar me lajmet për KAMA. Regjistrohu këtu për të parë buletinin tonë periodik.

MBËSHTETUR NGA:

KONTAKTI

Rr.Pashko Vasa 4-1 Pejton
Prishtinë 10000
+383 (0)44 880 820
nora@kosovoapparel.org