X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Company info

Company name
"INTERTEX KOSOVA"
Legal status
Individual Business
Activity type
Apparel
Size of company
Large (Greater-than 250 employees)
Founded year
2015

Contact info

Contact Person
Shkelqim Pula
Phone
+386 49 85 85 37
Email
shkelqim.pula@intertexkosova.com, info@intertexkosova.com
Web/Facebook
Address
Gjakove- Kosove, Gjakovë/Đakovica
: Bags
: -
: Workwear
: -Brief History

Intertex Sh.p.k është themeluar në vitin 2015 në Gjakovë në ndërtesat e ish-gjigandit të tekstilit në rajon, kombinatin ‘Emin Duraku’. Produktet e saj kryesore janë Uniformat dhe çantat prej lëkure për Guess dhe The Bridge (markë italiane) vetëm për eksport. Kohët e fundit, Intertex filloi prodhimin e mbulesave të makinave për Volkswagen. Kjo kompani ka te punesuar 230 punëtorë.