X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Designer


Informatat mbi dizajnerin

Emri dizajnerit
Valoni Designer
Statusi legal
Shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K.)
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2012

Të dhëat e kontaktit

Personi kontaktues
Valon Pestisha
Telefoni
00 377 44 316 003
Emaili
Web/Facebook
-
Adresa
St. Tringë Smajli 12/A, Prishtinë, Prishtinë
: Fustane solemne
: -
Të gatshme për t’u veshur
: -Histori e shkurtër

Valoni Designer është mikrobiznes në fushën e prodhimit të veshjes. Valoni është themeluar në vitin 2012 dhe krijonj kreacione unike, veshje të përditshme dhe të mbrëmjeve.