X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Designer


Informatat mbi dizajnerin

Emri dizajnerit
Vjollca Llapashtica
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2013

Të dhëat e kontaktit

Personi kontaktues
Vjollca Llapashtica
Telefoni
+377 44 453 212
Emaili
Web/Facebook
-
Adresa
Rrustem Statovci np. 24, Prishtine, Prishtinë
: Fustane solemne
: -Histori e shkurtër

Që nga shkolla e mesme ku ka studiuar VLL në dizajn, ajo ka punuar ne projekte të ndryshme, duke filluar me me pjesë më të vogla për të vazhduar deri tek udhëheqja e ngjarjeve të ndryshme që ndodhin brenda dhe jasht Kosovës. Tani ajo posedon marken e saj me kreacionet e saj për fustanat e mbrëmjeve dhe fustanat e nusërisë.