X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Designer


Informatat mbi dizajnerin

Emri dizajnerit
Venera Mustafa
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2011

Të dhëat e kontaktit

Personi kontaktues
Venera Mustafa
Telefoni
00 377 44 115 114
Emaili
Web/Facebook
Adresa
Mati 1, St.B, Prishtine, Prishtinë
: Të gatshme për t’u veshur
: Rroba të përditshme, Fanella të përditshme, Pantallona të përditshëm
Fustane solemne
: Fustane të mbrëmjesHistori e shkurtër

Venera Mustafa është prodhuese e veshjeve që nga viti 2011 dhe ka krijuar markën e saj. Kreacionet e Venera Mustafës janë veshjet e perditshme dhe fustanat e mbrëmjeve. Për shkak të ndikimit të madh në dy shfaqejet e fundit veneramustafa është duke krijuar edhe linjën e re të quajtur linja e aksesorëve e cila përmban (çanta për bartje, çanta të loptopëve dhe çanta të vogla dore.)