X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Puntex
Statusi legal
Shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K.)
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
2002

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Shpend Beqiri
Telefoni
044 119 555
Emaili
puntex2002@hotmail.com, puntex202@yahoo.com
Web/facebook
Adresa
Rr. Rifat Ukimeri Nr. 52 , Prizren
: Veshje të punës
: Ndërtimtari, Sigurim, Dogana, Gastronomi, Kujdes shëndetësor, Shkolla
: Të gatshme për t’u veshur
: Fanella të përditshme, FarmerkaHistori e shkurtër

Puntex është kompani prodhuese dhe shërbyese që merret me dizajn, zhvillim dhe prodhim të produkteve të tekstilit për sektorë të ndryshëm të ekonomisë siç janë: veshjeve të punës, uniformave për kompani të sigurimeve fizike, gastronomi, hoteleri, institucione mjekësore, polici, dogana, miniera, uniforma shkollore etj. Produktet e kompanisë të gatshme për eksport nga Puntex janë: veshje pune për ndërtimtari , uniforma për staf mjekësor, veshje pune për gastronomi, veshje për hotelieri. Puntex eksporton në Shqipëri, Mal të Zi, Austri dhe Zvicër.