X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Jeans West
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
2000

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Albert Mati
Telefoni
+386 49 122 630
Emaili
jeans-west@hotmail.com
Web/facebook
-
Adresa
Rruga Washingtoni pn, Gjakovë, Kosovë, Gjakovë
: Të gatshme për t’u veshur
: FarmerkaHistori e shkurtër

Jeans West eshte themeluar në vitin 2000 në Gjakovë, nga Albert Matit si pronar i vetëm, Program i prodhimit përbëhet nga një numër i modeleve të xhinseve për gra, fëmijëve dhe për meshkuj, ne llojet e kadifes dhe tuta të ulëta