X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"Solid" Sh.P.K.
Statusi legal
Shoqëritë me përgjegjësi të kufizuara (SH.P.K.)
Tipi aktivitetit
Këpucë
Madhësia e kompanisë
E mesme (Më e vogël se 250 të punësuar)
Viti themelimit
1990

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Shpejtim Kuqi
Telefoni
+386 49 408 147 / +386 49 135 760
Emaili
solidshpk@gmail.com / info@solidshoes.com / gresa.kuci@solidshoes.com
Web/facebook
Adresa
Industrial Zone, Suhareke, Kosovo, Suharekë
: Këpucë
: Këpucë, Çizme, Sandale, PatikaHistori e shkurtër

Solid është prodhuesi më i madh i këpucëve për meshkuj, femra dhe fëmijë në Kosovë. Gjatë pesë viteve të para, aktiviteti kryesor i kompanisë ishte tregtimi i këpucëve dhe i mbathjeve të tjera. Për më shumë se 10 vite prezent në treg, kjo kompani për një kohë të gjatë ishte i vetëm privat në Kosovë për prodhimin e këpucëve të lekurës. Solid (SOLID Shoes) bën pjesë në grupin e prodhuesve më të mëdhenj në rajon dhe është e çertifikuar me standardet ISO. Gjatë pesë viteve të fundit, Solid vazhdimisht ka eksportuar produktet e saj në rajon, Evropë Perëndimore dhe Afrikë.