X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Tailor-1
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2012

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Adnan Fejzullahu
Telefoni
+386 49 100 944
Emaili
tailor-1@hotmail.com
Web/facebook
-
Adresa
Halil Turku, no. 28, Prishtinë
: Të gatshme për t’u veshur
: Fanella të përditshme, Pantallona të përditshëmHistori e shkurtër

Tailor One kishte filluar punën si dyqan i pavarur zejtar për rrobaqepësi duke e perfeksionuar këtë zanat në prodhimin serik të pantollovane elegante, atyre të përditshme dhe prodhimin e këmishave. Qëllimi kryesor i kësaj kompanie është rritja e saj e vazhdueshme dhe realizimi i eksportit. Tailor One punon edhe sipas porosisë së klintëve dhe qëllimi kryesor i kësaj kompanie është rritja e saj dhe eksporti.