X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Tex Co
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
E vogël (Më e vogël se 50 të punësuar)
Viti themelimit
2016

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Isa Ademaj
Telefoni
044 246 734
Emaili
gezzy2012@hotmail.com;
Web/facebook
-
Adresa
Prishtine, Prishtinë
: Të gatshme për t’u veshur
: -Histori e shkurtër

TexCo operon në industrinë e tekstilit me fokus primar në tregjet ndërkombëtare, ku edhe synon zgjerimin me produkte “Made in Kosova”. TexCo ka marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë prestigjioze të modës MaxMara, me të cilën pas eksportit të parë ka arritur bashkëpunim të mëtutjeshëm, falë cilësisë së lartë. Kompania TexCo ka bashkëpunuar edhe me kompani të shumta nga Turqia, siç janë Network, Baymen dhe Ikiler, si dhe kompaninë Keep Style nga Zvicra.