X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Tex Style
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2012

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Bardha Sadrija
Telefoni
00 377 44 242 697
Emaili
np.bardha@gmail.com
Web/facebook
-
Adresa
Prishtine, Prishtinë
: Tekstil për shtëpi
: Mbuloja për tavolinë, Peshqirë për enë, TepihaHistori e shkurtër

TexStyle merret me prodhimin e tekstilit shtëpiak. TexStyle prodhon peshqirë pambuku për enë, mbulesa për tavolinë dhe komplete të çarçafëve për dhoma të fjetjes. Kjo kompani shitjen e ka të bazuar në tregun vendor mirëpo synon të fillojë eksportin.