X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Tercom
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2014

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Imer Tershana
Telefoni
049 527 202
Emaili
tercom2014@gmail.com
Web/facebook
-
Adresa
Shtime, Shtime
: Çanta
: -Histori e shkurtër

TerCom filloi prodhimin me një sasi të vogël të çantave për tregun lokal. Me rritjen e kërkesës filloi prodhimin në numër të konsiderueshëm të tyre. Kjo kompani prodhon çanta elegante dhe të përditshme për femra. Kompania TerCom (TC Bags) operon në tregun vendor duke e bërë furnizmimin e marketeve më të mëdha në vend dhe së fundmi ka filluar të eksportojë edhe në Gjermani sipas porosisë së klientëve.