X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Soxey Socks
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2016

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Bardhyl Hajredini
Telefoni
044 555 123
Emaili
info@soxeysocks.com
Web/facebook
-
Adresa
Lipjan, Lipjan
: Veshje të brendshme
: ÇorapëHistori e shkurtër

Soxey Socks është themeluar në vitin 2016 si brand i kompanisë Enigma BB dhe ka të punësuar rreth 18 puntorë. Produktet e Soxey Socks janë çorape për foshnje, fëmijë, femra, meshkuj. Gjithashtu Soxey Socks ka filluar të prodhojë edhe çorape sportive dhe çorape teknike. Kompania operon në Kosove mirëpo eksporton edhe në Zvicërr