X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
She Wolf
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2016

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
She Wolf
Telefoni
+381654353057
Emaili
-
Web/facebook
-
Adresa
Mitrovice, Mitrovicë
: Fustane solemne
: Fustane të mbrëmjes
: Të gatshme për t’u veshur
: Rroba të përditshme, Bluza të përditshmeHistori e shkurtër

Është themeluar në vitin 2016 dhe vepron në veri të Mitrovcës. She Wolf ka 3 puntorë në kompani. She Wolf merret me dizajnimin, qepjen e fustanave dhe rrobave për fëmijë. She Wolf operon në tregun e Kosovës.