X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Paberis
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2006

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Paberis
Telefoni
049 572 875
Emaili
leonora,jakaj@gmail.com
Web/facebook
-
Adresa
Gjakove, Gjakovë
: Të gatshme për t’u veshur
: Rroba të përditshmeHistori e shkurtër

Është themeluar në vitin 2006 dhe ka 10 punëtor. Paberis operon në fushën e tekstilit duke ofruar veshje të të gjitha llojeve përfshirë edhe uniformat e punës. Paberis erdhi si rezultat i synimeve për vazhdimsi të ekperiences dhe suksesit të tyre në qytetin e Gjakovës dhe produktet e tyre janë pjesë e tregut Kosovar por edhe tregut Evropian.