X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
Med-care
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2015

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Flake Hajdini
Telefoni
044 262 537
Emaili
medcarekosova@gmail.com
Web/facebook
-
Adresa
Poduejve, Podujevë
: Veshje të punës
: Kujdes shëndetësor
: Tekstil për shtëpi
: -Histori e shkurtër

Është themeluar në vitin 2015 dhe tani ka 5 puntorë të përfshirë në prodhim dhe shitje. Med-care prodhon maska mjekësore higjenike dhe kapele që përdoren kryesisht në institutcione shëndetësore si: spitalet, ordinancat private, farmacitë, laboratoret. Gjithashtu produktet e tyee përdoren edhe në industrinë e ushqimit dhe të estetikës.