X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"Jehona Bunjaku"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2015

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Jehona Bunjaku
Telefoni
+386 49 355 200 ; +377 44 665 877
Emaili
jehona.bunjaku@live.com;
Web/facebook
Adresa
Prishtine, Prishtinë
: Fustane solemne
: Fustane të nusërisë, Fustane të mbrëmjes
: Të gatshme për t’u veshur
: Rroba të përditshme, Fanella të përditshmeHistori e shkurtër

"Jehona Bunjaku" bene dizajnimin dhe qepjen e fustaneve te ndryshme solemn .