X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"JAWII BAGS"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2012

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Xhavit Novolani
Telefoni
+377 45 420 500
Emaili
jawiibagskosova@gmail.com
Web/facebook
Adresa
Pallati i Rinise Prishtine, Vushtrri
: Çanta
: Çanta të përditshme, Çanta të mbrëmjes, Çanta të lëkurës, Çanta të skajitHistori e shkurtër

JaWii Bags, është tashmë një linjë brand name, mjaft e famshme në Kosovë, Shqipëri dhe Evropë “Në moshën 10 vjeçare duke qenë se isha edhe pjesëtar i familjes e cila merrej me përpunimin e lëkurës dhe çantave, fillova që të merrem me këtë punë. Më 1993 kam dizajnuar çantën e parë. Në atë kohë ne kemi pasur një brend tjetër që quhej “Arpell” dhe kemi shitur në të gjitha shtetet fqinje, kurse në vitin 2012 pasi hulumtova tregun shqiptar dhe tregun rajonal dhe pashë që nuk ekziston një dizajner dhe një brend i çantave, më lindi ideja që shqiptarët mbasi veç kanë filluar që të hynë fuqishëm në fushën e modës mendova që dhe unë të themelojë brendin e parë shqipëtar të çantave “JawiiBags” sepse ka shumë dizajnerë por asnjë dizajnerë i aksesoreve.