X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"INTERTEX KOSOVA"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
E madhe (Më e madhe se 250 të punësuar)
Viti themelimit
2015

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Shkelqim Pula
Telefoni
+386 49 85 85 37
Emaili
shkelqim.pula@intertexkosova.com, info@intertexkosova.com
Web/facebook
Adresa
Gjakove- Kosove, Gjakovë
: Çanta
: -
: Veshje të punës
: -Histori e shkurtër

Intertex Sh.p.k është themeluar në vitin 2015 në Gjakovë në ndërtesat e ish-gjigandit të tekstilit në rajon, kombinatin ‘Emin Duraku’. Produktet e saj kryesore janë Uniformat dhe çantat prej lëkure për Guess dhe The Bridge (markë italiane) vetëm për eksport. Kohët e fundit, Intertex filloi prodhimin e mbulesave të makinave për Volkswagen. Kjo kompani ka te punesuar 230 punëtorë.