X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"Ilirida Fashion House"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2010

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Nysret Bunjaku
Telefoni
+377 44 290 602
Emaili
nysretbunjaku@hotmail.com;
Web/facebook
-
Adresa
Gjilan - Kosove, Gjilan
: Fustane solemne
: Fustane të nusërisë, Fustane të mbrëmjesHistori e shkurtër

"Ilirida Fashion House" bene prodhimin e fustanave te mbremjes, fustanave te nuserise dhe veshjeve te ndryshme per femra,