X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"IGR ILIRI GROUP"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2014

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Bujar Halimi
Telefoni
+377 44 885 587
Emaili
-
Web/facebook
-
Adresa
Veternik , Prishtine - Kosove, Prishtinë
: Fustane solemne
: Fustane të mbrëmjes
: Të gatshme për t’u veshur
: Rroba të përditshmeHistori e shkurtër

Iliri Group bën prodhimin e veshjeve për femra. Produktet kryesore të kësaj kompanie janë: fustanet e ndryshme, fundet dhe këmishat. Iliri Group prodhon veshje për tregun brenda Kosovës por së fundmi ka arritur edhe marrëveshje bashkëpunimi me kompanitë në rajon (Shqipëri dhe Maqedoni). Iliri Group bën edhe prodhimin e produkteve sipas kërkesës së klientëve.