X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"VJOLLCA LLAPASHTICA"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2010

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Vjollca Llapashtica
Telefoni
+377 44 453 212
Emaili
vjollcastylist@gmail.com;
Web/facebook
-
Adresa
Arberi - Prishtine, Prishtinë
: Fustane solemne
: Fustane të nusërisë, Fustane të mbrëmjesHistori e shkurtër

Vjollca Llapashtica është një kreatore e mirënjohur e modës shqiptare. Kreacionet e saja kanë depërtuar në shume vende të botës duke përfshirë Evropën dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.