X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"Visari Tekstil"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2014

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Visar Morina
Telefoni
+386 49 600 170; +377 44 187 261
Emaili
vi.sartekstil@live.com
Web/facebook
-
Adresa
Gjakove - Kosove, Gjakovë
: Të gatshme për t’u veshur
: Pantallona të përditshëm, FarmerkaHistori e shkurtër

Visari AM ka përvojë rreth 30 vjeçare në prodhimin e veshmbathjeve për meshkuj dhe femra. Produkte kryesore të Visari AM janë pantallonat dhe xhinset. Visari AM bën edhe prodhimin e veshjeve sipas porosisë së klientëve. Kjo kompani operon në tregun lokal duke synuar rritjen dhe eksportin.