X
GO
en-USsq-ALsr-Latn-RS
Open Company


Informatat mbi kompaninë

Emri kompanisë
"VENERA MUSTAFA"
Statusi legal
Biznesi individual
Tipi aktivitetit
Tekstil
Madhësia e kompanisë
Mikro (Më e vogël se 10 të punësuar)
Viti themelimit
2010

Të dhënat e kontaktit

Personi kontaktues
Venera Mustafa
Telefoni
+377 44 115 114
Emaili
info@veneramustafa.com
Web/facebook
-
Adresa
Mati 1, rruga B, Prishtine - Kosove, Prishtinë
: Fustane solemne
: -Histori e shkurtër

VENERA MUSTAFA ka studiuar dizajnin e modes, ka kryer specializim ne veshmbathje të meshkujve nga ESMOD PARIS gjithashtu ka një diplomë në Skulpturë nga Fakulteti i Arteve të Bukura në Universitetin e Prishtinës, Kosovë. Ajo bene dizjanin dhe qepjen e fustanave, rrobave te perditshme per femra.