X
GO
+383 (0)44 880 820 info@kosovoapparel.org
en-USsq-ALsr-Latn-RS

Vazhdon viti i dytë i implementimit të projektit “Partneriteti për Ndikim në Sektorin e Veshmbathjeve”

Tuesday, February 19, 2019

Vazhdon viti i dytë i implementimit të  projektit “Partneriteti për Ndikim në Sektorin e Veshmbathjeve” ku 156 praktikantë të rinjë filluan të trajnohen në sektorin e veshmbathjeve përkatësishtë në kompanitë prodhuese të veshmbathjeve. Qëllimi kryesor i këtiij projekti është të mbështesë të rinjët të trajnohen dhe më pas të punësohen në këtë sektor,gjithashtu synon të krijojë qëndrueshmëri në sektorin e veshmbathjeve edhe pas perfundimit të tij. Ky projekt financohet dhe mbështetet nga USAID-i.

Kryetarja e Bordit të KAMA-së merr pjesë në Panairin" Athens Fashion Trade Show" në Greqi

Thursday, January 31, 2019

Kryetarja e Bordit të KAMA-së Znj.Bardha Sadria, së bashku me përfaqësuesin e kompanisë Inversone Vahidin Emini, morrën pjesë në panairin " Athens Fashion Trade Show " në Athine të Greqisë, ku gjatë këtij panairi pati rastin të takohet me përfaqësues të kompanive të ndryshme nga Greqia. Vlen të theksohet se Znj.Sadria pati rastin të takohet me një delegacion nga Kanada të cilët ishin të interesuar për bashkëpunim në fushën e fasonerisë në Kosovë

Viti i dytë i Projektit "Partneriteti për Ndikim në Sektorin e Veshmbathjeve"

Tuesday, January 22, 2019

Shoqata e Kosovës për Marketing të Veshmbathjeve KAMA ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me kompanitë: Creative, Puntex, ArtaTex, Wear&Go, ArtaTex Group dhe Walone Fashion Group. Qëllimi i nënshkrimit të marrëveshjes ka të bëjë me bashkëpunimin në lidhje me Projektin e financuar nga USAID "Partneriteti për Ndikim në Sektorin e Veshmbathjeve", projekt ky i cili synon të krijojë qëndrueshmëri në sektorin e Veshmbathjeve edhe pas përfundimit të tij. Me anë të këtij projekti KAMA do të i'u ndihmojë kompanive në sektorin e Veshmbathjeve t'i trajnoj gjatë 160 të rinjë në venin e punës. Në bazë të kërkesës së këtyre kompanive, këto aktivitete synojnë të plotësojnë mangësitë në tregun e punës.

 

ABOUT KAMA

The Kosovo Apparel Marketing Association (KAMA) is the place that brings together all
businesses of this industry in Kosovo.

Local businesses that are members of KAMA benefit from more and better networking opportunities, exposure to better
marketing knowledge, training programs, and opportunities to connect with businesses around the world. Join KAMA!
Foreign businesses that choose KAMA as their contact point in Kosovo gain unlimited access to our unlimited resources, such
as business contacts, in-depth market knowledge, and sector expertise. We are your trusted business partner in Kosovo!

 

SIGN UP NOW FOR THE NEWSLETTER

Keep in touch with the news from KAMA. Sign up for our periodical newsletter here.

SUPPORTED BY:

CONTACT

Str.Pashko Vasa 4-1 Pejton
Prishtine 10000
+383 (0)44 880 820
nora@kosovoapparel.org